Kiinalainen leipoi pizzan

Jaahas, minä pieni tietokonevelho kadotin Bloggerin ystävällisellä avustuksella pitkän postauksen taivaan tuuliin. Voi rähmä! Pittää huomenna kirjoitella samat tarinat, nyt en järkytykseltäni pysty.

Tilasin nimittäin Waterfrontin omasta pikku bagelkioskista jauhelihapizzan. On tosi näppärää kun oman talon pihalta saa pizzaa pilkkahinnalla ovelle kannettuna, mutten ole aiemmin kokeillut kuin pari kertaa pekonilättyrää. Tänään olin hurja ja päätin testata, minkälaisen pizzan kiinalainen taikoo jauhelista... Ja hurja oli lopputuloskin - jauhelihan kaveriksi kokkipoika nimittäin laittoi porkkanaa ja herne-maissi-paprikaa! Eih.... Olen näiden kiinalaisten pizzakokemusten jälkeen (ei ole nimittäin ensimmäinen kerta täällä, kun "pizza" sisältää pakastevihanneksia) alkanut vakavasti pohtia, että tänne pitäisi saada länkkäreitä opettamaan paikallisia pizzanteossa. Tai kaikkein paras olisi tietysti varmaan joku turkkilainen (vai mistä maasta ne Suomen parhaat kebabinkääntäjät tuleekaan) pizzamestari, joka opettaisi samalla kuinka se roiskeläppä tehdään nopeasti - Kiinassa pizzanvalmistamiseen kuluu nimittäin helposti vähintään puoli tuntia, mutta useimmiten tunti. Että kannattaa pitää mielessä, kun tilaa ravintolasta tuota länkkärien herkkua.

Ja tässä se on rakkaat ihmiset: kiinalainen jauhelihapizza. Ihan silmä lepää tuossa vihannesten harmonisessa liitossa... Paprikat olen jo ehtinyt nyppiä hemmettiin, kunnes tajusin dokumentoida tämänkin näyn. :)

Siinä se on - aito vihannespizza.
Palaan huomenna kertomaan, mikä se überihana lounas oli ja mitä ne kinuskit tänään töissä keksivät.

0 Response to "Kiinalainen leipoi pizzan"

Lähetä kommentti