Home sweet home

Terveisiä jälleen Kiinasta! Päästiin maanantaina takaisin kotiin Chengduun ja voi kuulkaa kun oli taas pienellä ihmisellä pää pyörällä aikaeron takia. Käytännössähän lennämme Pekingiin Suomen aikaan yöllä, mutta perillä kelloa siirretäänkin ne viisi tuntia etiäpäin ja näin ollen se yö vain katoaa johonkin... Mutta no worries! Suomen reissu oli kaikkine ruisleipineen ja kissoineen aivan ihana, mutta olin kyllä myös melko onnellinen päästessäni takaisin omaan kotiin Kiinaan. Ja näiden ah aina niin ihastuttavien kiinalaisten luo! Olinkin jo vähän kaivannut tuttua älämölöä ja hässäkkää, mutta eipä sitä tarvinnut kauaa odotella - kiinalaiset pysyy kiinalaisina vaikka mitä tekisi. :)

Päivässä taitaa olla tosin yksi hetki, jolloin nämä rakkaat maanmiehet pysyvät hiljaa - se koittaa aamulla kello kahdeksan metrossa. Kyllä, olen tässä nyt omin korvin todistanut tätä hiljaista hetkeä ja se on melko hämmentävää! Metrohan on aamuisin niin täynnä, että osa porukasta tippuu kyydistä ja osa roikkuu katosta - mutta ne, jotka kyytiin mahtuvat ovat ihan hissuksiin. Mitä ihmettä?? Kuulostelin ja ihmettelin tätä outoa mölyn puutetta tänä aamuna ja mietin jo onko maailma mennyt raiteiltaan... Mutta ei se ole, sillä kotimatkalla kello seitsemän illalla kiinalaiset huutavat ja hilluvat taas ihan samoin kuin normaalisti ja maailma on taas paikoillaan. Minä kun ehdin jo säikähtää.

Ainiin, sattui tänään silmiin hauska uutinen Iltalehden sivuilta....sallikaa minun nyt jooko pikkuisen nauraa? Suomessa on nimittäin annettu virallinen hellevaroitus! Buahahahhaha! Anteeksi nyt vain, mutta väkisinkin hymyilyttää kun meidän hyinen kotimaa varautuu rankkaan 27 asteen helteeseen - hui kamala! :D Mitenköhän ne meinaa, että ihmiset selviää täällä Kiinassa kun lämpöä piisaa joka päivä reippaasti yli kolmekympin? Chengdu on nyt kuumempi kuin koskaan, mutta hengissä täällä ollaan edelleen. Eikä kukaan ole pahemmin varoitellut. :D Hihhih, sain päivän huvit tuosta uutisesta. Nauttikaa suomalaiset nyt, kun kerrankin paistaa! Ja jos kuumottaa liikaa, niin miettikää vain meitä jääkarhuja täällä ihmisgrillissä. :)

Ehdin jo tässä aloittaa työtkin, joten vapaa-aika putosi vihdoinkin minimiin. Johan sitä tuossa on ollutkin! Matkoineen mulla hujahtaa työpäivään kevyet 11-12 tuntia, mutta maassa maan tavalla I quess.

Palaillaan!

0 Response to "Home sweet home"

Lähetä kommentti